A Pollyanna Baby us ajudem a preparar tot el necessari per a l'arribada del vostre bebè i fer una llista de naixença completament personalitzada segons les necessitats de cada família.

El nostre equip d'experts us garanteix un un assessorament 100% personalitzat per ajudar-vos a decidir quins productes són els adequats i imprescindibles pel vostre nadó.

T'ajudem en l'inici d'aquesta aventura! Què oferim?

Per això i molt més, et garantim una experiència inoblidable durant els preparatius per l’arribada del teu bebè, amb una cuidada selecció de les primeres marques en exclusiva, perquè el teu bebè s’ho mereix!

A la nostra botiga #P2 seleccionem amb molta cura i dedicació totes les marques i productes que oferim, valorant la qualitat i característiques. Per això la cuidada selecció de marques en exclusiva que us oferim, us permetrà elaborar la vostra llista de naixement de forma molt completa, amb diferents opcions i fabricants, i incorporar productes de gran qualitat.

Descobreix una gran selecció de marques premium com, Bugaboo, baby shower, nobodinoz, mini coton, liewood, babyzen, joolz, petit oh, uppababy, be safe, jané, stokke… ¡i moltes més!

Demana cita a Pollyanna Baby per fer la teva llista. T’esperem!!

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies funcionales y scripts externos para mejorar su experiencia, para más informació, consulte el siguiente link: Política de cookies