Quines són les tendències d’aquest estiu? Si te’n falta alguna encara estàs a temps de trobar-les rebaixades a Pollyanna Andorra, Pollyanna Kids&Baby i Seventeen Andorra.

Seashells: Les petxines van arribar amb força la temporada passada a beachwear, banyadors i accessoris. Però aquest any han vingut per quedar-se! A Seventeen Andorra trobaràs molts accessoris adornats amb petxines. Encara no tens el teu?

Talla midi: Els vestits són el producte que més agraden a l’estiu: còmode i fresc! Però a Pollyanna sempre li afegim un toc de tendència. Aquest 2019 es porten els vestits i faldilles de talla midi. Marques com Maje o The Kooples han presentat models amb una caiguda increïble!

Estampats: Tant a la primavera com a l’estiu els estampats florals són un must-have! Aquesta temporada a Pollyanna tenim moltes propostes de marques com Ba&sh o All Saints que han apostat per aquesta tendència.

Altres coses que no poden faltar a la teva maleta són: xancletes de platja, protecció solar, un barret per protegir-te del sol amb molt estil, un parell de tovalloles i per descomptat, moltes ganes de gaudir d’un estiu difícil d’oblidar!

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

Este sitio web utiliza cookies funcionales y scripts externos para mejorar su experiencia, para más informació, consulte el siguiente link: Política de cookies